SM final sviestad 2015

tryggracing.se

#26 Superbike

Det blev både medgångar och motgångar i årets final. Väldigt kul att jag hittat ordentligt med fart och att hojen funkar riktigt bra! Mindre roligt att avsluta med en våldsam krasch, som jag turligt nog gick så gott som oskadd ifrån.

Kort sammanfattning av SM finalen. Jag fick en bra känsla redan under friträningen och kvalade bra i blåsiga förhållanden på lördagen. Start i andra led. Jag fick problem med obalans i hjulen och kunde därför inte utmana konkurrenterna och fick nöja mig med en sjätteplats på racet. På söndagen kvalade jag igen in på en sjätteplats men hade löst problemet med obalansen och kunde köra mycket hårdare. Låg länge på femteplats och slogs för en tredje men fick tyvärr ett framhjulssläpp på trettonde varvet och fick 80 meters flygtur ut i den östgötska myllan. Innan dess satt jag nytt personbästa med en halv sekund 🙂
Det blev 10 poäng till i seriesammanställningen och tappar tyvärr  en placering i totalen. Förhoppningsvis är det fler som vågar satsa på mig till nästa säsong då jag innan kraschen visade att jag kan köra riktigt fort och vara med och slåss i toppen. Redan idag börjar förberedelserna inför 2016 och jag hoppas på hjälp från både gamla och nya samarbetspartners!

Jag kom med i lokalpressen även denna gång!

20150921_172211[1]

Inför finalen

Norrtelje Tidning

Norrtelje Tidning

Artikeln finns även här: Norrtelje Tidning

 

2 kommentarer

  1. Björn

    Tack!
    Alltid tråkigt att sluta i gruset men jag hade bra känsla och fart vilken jag hoppas ta med mig till nästa säsong!

  2. Samuel W

    Tråkig avslutning Björn, men du såg riktigt vass ut så länge du var med!

© 2020 tryggracing.se

Tema av Anders NorenUpp ↑